Fractienieuws

26 augustus 2018
WN-logo-400x400-transparant
Beste lezer,

Ook nooit gedacht zo blij te zijn met een flinke regenbui? Het was natuurlijk fantastisch vakantieweer, maar na alle droogte deze zomer ziet mijn tuintje er wel een beetje treurig uit. Dat komt wel weer goed, maar of de natuur zich overal voldoende kan herstellen is nog wel de vraag.
Wat kunnen de waterschappen doen om te zorgen dat Nederland beter voorbereid is op dit soort situaties? Wie over dit soort vragen wil meedenken, is van harte welkom: als gesprekspartner van onze fractie, maar ook als kandidaat op onze kieslijst: aanmelden kan nog tot eind augustus!

Vragen? Neem gerust contact met mij of een van de andere fractieleden op! U vindt hier onze contactgegevens.

Met vriendelijke groet,
Marion Wichard
Fractievoorzitter

Zware kost op eerste vergadering na de zomer

Het tweede bestuurlijke halfjaar begint op 3 september met een Deltabijeenkomst waar een stevig onderwerp op de agenda staat: een voorstel tot aanpassing van het belastingstelsel van de waterschappen.
Lees meer

Waterschap beste leerbedrijf Overijssel in Zakelijke Dienstverlening en Veiligheid

Waterschap Drents Overijsselse Delta is het beste leerbedrijf voor mbo-studenten van de provincie Overijssel in de sector Zakelijke Dienstverlening en veiligheid. Water Natuurlijk vindt het een mooie waardering voor de maatschappelijke inzet van het waterschap.
Lees meer

Hoe zorgelijk is de situatie rond de droogte?

De vraag die iederéén zich stelt in deze warme dagen: hoe zit het met de droogte, en wat doet het waterschap daar eigenlijk aan?
Lees meer

Aanmelding kandidaatstelling verlengd

Aanmelden voor de kandidatenlijsten van Water Natuurlijk in regio oost kan t/m 31 augustus. In verband met de vakantie is de aanmeldperiode met één maand verlengd.
Lees meer
Voor maar 25 euro per jaar steunt u Water Natuurlijk. Zo helpt u natuur, milieu en landschap op de agenda van de waterschappen te houden. Lees meer.
facebook twitter website custom email
MailPoet