Water Natuurlijk Drents Overijsselse Delta
Extra editie nieuwsbrief
21 juli 2022
Beste lezer,

Nog maar 10 dagen! Dan sluit de termijn waarop je je kandidaat kunt stellen voor Water Natuurlijk Drents Overijsselse Delta, de onafhankelijke, groenste en duurzaamste partij in het waterschapsbestuur.

In de aanloop naar de waterschapverkiezingen op 15 maart 2023 hebben we de afgelopen maanden al veel informatie gedeeld via onze nieuwsbrieven, via sociale media en via een flink aantal webinars. Voor wie dat heeft gemist: op onze site vind je heel veel informatie. Daar kun je ook de aanmeldingsformulieren downloaden.
Die moeten uiterlijk 31 juli worden ingediend bij het regiobestuur.

Wil je liever eerst persoonlijk contact over wat het betekent om waterschapsbestuurder te zijn? Laat via een reply op dit bericht weten hoe en wanneer we je kunnen bereiken, en we praten je graag bij!

Aarzel niet om je aan te melden. We zien graag veel kandidaten met passie voor water en een ‘groen hart’ op de kandidatenlijst. Heb je (nog) geen ambitie om de komende vier jaar in het waterschapsbestuur zitting te nemen? Ook als lijstduwer kun je ons helpen om de grootste partij in het waterschap te blijven.

Met zomerse groet,
Water Natuurlijk Drents Overijsselse Delta

Stem Water Natuurlijk!
Al vanaf 25 euro per jaar steun je Water Natuurlijk met je lidmaatschap. Zo help je natuur, milieu, landschap en duurzaamheid op de agenda van de waterschappen te houden. Lees meer.