Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Webinar “De groene stem in het waterschap” 29 juni

29 juni - 19:30 -21:00

Stem Water Natuurlijk!

Vanwege toenemende belangstelling wordt op woensdag 29 juni nogmaals het webinar “De groene stem in het waterschap” gehouden. Hierin vertellen we over wat een waterschap is en doet, welke rol Water Natuurlijk in het waterschapsbestuur speelt, en wat je als fractie daarvoor moet doen.

Deelname is vrijblijvend, en er zijn geen kosten aan verbonden. Je hoeft ook (nog) geen lid te zijn van Water Natuurlijk. Het webinar op woensdag 29 juni start om 19.30 uur en we verwachten rond 21.00 uur af te sluiten.

We willen de omvang van de groep deelnemers beperkt houden. Daarom kan het zijn dat we bij al te grote belangstelling, voorrang geven aan inwoners van ons werkgebied.
Het werkgebied van Waterschap Drents Overijsselse Delta omvat de gemeenten Dalfsen, De Wolden, Deventer, Hoogeveen, Kampen, Meppel, Midden-Drenthe, Olst-Wijhe, Raalte, Staphorst, Steenwijkerland, Westerveld, Zwartewaterland en Zwolle. Kleine delen van enkele aangrenzende gemeenten liggen ook in het werkgebied.. Op waterschappen.nl kun je nagaan in welk waterschap jouw adres valt. 

Wil je eerst meer weten? Stuur ons een bericht en we nemen contact op.

Aanmelden

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

Gegevens

Datum:
29 juni
Tijd:
19:30 -21:00

Locatie

Digitaal

Organisator

Fractie Water Natuurlijk Drents Overijsselse Delta
E-mail:
info@waternatuurlijkdodelta.nl