Lancering Water Natuurlijk Game!

Water Natuurlijk Game

⚠️ Waarschuwing: het spelen van deze game kan verslavend zijn!Kan jij de andere vissen ontwijken, genoeg voedsel verzamelen én alle vistrappen bereiken?Download voor Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.Loadstar.WaterNatuurlijkGameDownload voor iOS: https://itunes.apple.com/nl/app/water-natuurlijk-game/id1451292643?mt=8

Geplaatst door Water Natuurlijk op Vrijdag 15 februari 2019
FacebookTwitterLinkedInWhatsAppEmailPrintShare

Vanaf 15 februari is de Water Natuurlijk Game gratis beschikbaar via de App Store en Google’s Play Store. De Water Natuurlijk Game is bedoeld voor jonge spelers en laat ze ervaren wat er allemaal komt kijken bij het beheren van water.

Goed beheer is essentieel voor mens en dier. Door een vis te helpen om van de zee naar de paaiplaats te komen, leer je spelenderwijs wat er allemaal bij water komt kijken: water levert voedsel, er zijn gevaarlijke roofvissen, gif, lastige hindernissen, visvriendelijke vistrappen en nog veel meer. Overwin de hindernissen en vind je weg naar de paaiplaats!

Het spel is ontwikkeld in samenwerking met de waterschapspartij Water Natuurlijk en studenten van de opleiding Game Development van het ROC van Twente. Het spel blijft in ontwikkeling. Er worden regelmatig levels en spelelementen toegevoegd.

Download voor Android

Download voor iOS