Verkiezingen 2023

Op 15 maart 2023 vinden de volgende waterschapsverkiezingen plaats. Water Natuurlijk wil ook dan natuurlijk weer de grootste partij worden. 

De termijn om je kandidaat te stellen is op 31 juli verlopen, maar je bent nog altijd welkom.

Hulp altijd welkom

Wil je helpen om Water Natuurlijk meer bekendheid te geven? Dat kan bijvoorbeeld door onze berichten op sociale media te delen, maar ook tijdens de campagne in aanloop naar de verkiezingen kunnen we altijd hulp gebruiken. En natuurlijk ben je ook welkom op op inhoud me de fractie mee te denken. Klik hier om contact te leggen.

Wil je op de hoogte gehouden worden? Dan is inschrijven voor onze nieuwsbrief en/of weekupdate een goed idee!

Vervolg voor kandidaten

Voor degenen die zich als kandidaat voor een verkiesbare plaats hebben aangemeld, breekt nu een spannende tijd aan. De komende weken kunnen zij een uitnodiging tegemoet zien voor een gesprek met de kandidatencommissie. Die stelt een advies aan de leden op over de lijstvolgorde. In het najaar stemmen vervolgens de leden van Water Natuurlijk Drents Overijsselse Delta over de definitieve volgorde van de lijst.

Voor wie wil weten waar onze kandidaten aan moeten voldoen: het profiel is opgenomen in het informatiepakket. Dat kun je hier downloaden.