Dit bericht is niet meer actueel: de aanmeldingstermijn voor kandidaatstelling is verlopen.

Heb jij passie voor Water? Dan zoeken wij jou!

Water Natuurlijk is de groenste waterschapspartij van Nederland, en de grootste! Regio Oost zoekt goede kandidaten voor de waterschapsverkiezingen in maart 2019. Iets voor jou? Je kunt je t/m 31 augustus kandidaat stellen.

Water Natuurlijk is een landelijke vereniging voor en door inwoners. Wij zijn in 2008 opgericht door onder andere Natuurmonumenten, de 12 Landschappen, Sportvisserij Nederland, de 12 provinciale natuur- en milieufederaties, Vogelbescherming, IVN en bond Heemschut. Wij zijn een onafhankelijke waterschapspartij: wat de leden van Water Natuurlijk bindt, is een passie voor landschap, natuur, duurzaamheid, cultuurhistorie, sportvisserij, genieten op en rond het water.

Water Natuurlijk zit met vijf personen in het algemeen bestuur van zowel het Waterschap Drents Overijsselse Delta als het Waterschap Vechtstromen. Om de belangen van natuur, milieu en landschap nog meer kracht bij te zetten willen we dat aantal natuurlijk uitbreiden! Water Natuurlijk is daarom op zoek naar kandidaten

Is dit iets voor jou?

Alle informatie inclusief het aanmeldformulier is hieronder te vinden. De aanmeldingstermijn loopt van 15 april tot en met 31 augustus 2018. Heb je nog vragen? We spreken je graag! Voor vragen kun je terecht bij Regiobestuurslid Oost Wybren Bakker via wybren.bakker@waternatuurlijk.nl

Nog geen lid van Water Natuurlijk?

Meld je hier aan bij de grootste en groenste waterschappartij van Nederland!

Documenten

Onderstaande documenten zijn in pdf, met uitzondering van het aanmeldformulier: om het invullen te vergemakkelijken is dit een Word-document.
Problemen met downloaden of openen? Stuur een e-mail naar de webmaster.