Uitnodiging 24 oktober: multi-perspectief op de Kaderrichtlijn Water (KRW)

FacebookTwitterLinkedInWhatsAppEmailPrintMastodonShare

De Water Natuurlijk regio’s Noordwest, Rijnland en Schieland Krimpenerwaard organiseren een avond over de Kaderrichtlijn Water (KRW). Doel is een multi-perspectief te bieden op de puzzels rond de KRW. Dat gebeurt op 24 oktober vanaf 20:00 uur in de Jungle in Amsterdam. Water Natuurlijk-leden én relaties zijn van harte welkom.

Duidelijk is wel dat de KRW-doelen niet op tijd worden gehaald. De tussenevaluatie die in november uitkomt, zal dat bevestigen. Er dreigt dus een watercrisis, en waterbeheerders moeten dus aan de bak. De vraag is of en hoe we als Water Natuurlijk prioriteiten kunnen stellen in de meer dan 100 schadelijke stoffen die verwijderd moeten worden uit onze wateren. En hoe versnellen we het proces?
Op 24 oktober kijken we met een panel van experts vanuit het perspectief van overheid, natuur, het recht en ondernemers naar deze puzzel.

De uitnodiging geldt primair voor leden van Water Natuurlijk, maar ook andere belangstellenden zijn van harte welkom. Let op: vol = vol, dus zorg dat je je aanmeldt. Dat kan via dit aanmeldformulier. Zie voor meer informatie de uitnodiging.

Download hier de uitnodiging met het programma