In de herhaling: webinar De groene stem in het waterschap

FacebookTwitterLinkedInWhatsAppEmailPrintMastodonShare

In de aanloop naar de waterschapsverkiezingen op 15 maart biedt Water Natuurlijk Drents Overijsselse Delta opnieuw het webinar “De groene stem in het waterschap” aan. Doel is een kennismaking met het waterschap, en welke rol Water Natuurlijk als specifieke waterschapspartij speelt in het waterschapsbestuur.

Het webinar is een geactualiseerde versie van het webinar dat begin vorig jaar meerdere keren is gehouden. Uit de vragen van de deelnemers bleek toen dat er nog veel onbekendheid is over wat een waterschap precies is en doet, maar dat de belangstelling ervoor groot is. Extreme hoosbuien, droogte, watervervuiling: het zijn onderwerpen die mensen raken.
Met het webinar wil Water Natuurlijk duidelijk maken waarvoor waterschappen aan de lat staan, en hoe Water Natuurlijk -als specifieke waterschapspartij- in het bestuur invloed kan uitoefenen op het beleid.

Aanmelden

De webinars zijn inhoudelijk identiek en vinden plaats via Zoom op dinsdag 28 februari, dinsdag 7 maart en maandag 13 maart, steeds van 19.30 tot 20.30 uur. Afhankelijk van de vragen is enige uitloop mogelijk.
Aan deelname zijn geen kosten verbonden, aanmelden via de aanmeldpagina is wel noodzakelijk.

 

Het webinar is bedoeld voor inwoners van het werkgebied van Waterschap Drents Overijsselse Delta. Dit omvat de gemeenten Dalfsen, De Wolden, Deventer, Hoogeveen, Kampen, Meppel, Midden-Drenthe, Olst-Wijhe, Raalte, Staphorst, Steenwijkerland, Westerveld, Zwartewaterland en Zwolle. Kleine delen van enkele aangrenzende gemeenten liggen ook in het werkgebied. Op waterschappen.nl kun je nagaan in welk waterschap jouw adres valt.