Webinar 29 juni voorlopig de laatste

Stem Water Natuurlijk!
FacebookTwitterLinkedInWhatsAppEmailPrintMastodonShare

Met de zomer in aantocht is 29 juni voorlopig de laatste keer dat het webinar “De groene stem in het waterschap” wordt gehouden. Aanmelden is tot op het laatste moment nog mogelijk. 

Datum : 29 juni
Tijd       : 19:30 – 21:00 uur
Locatie: Digitaal

Water Natuurlijk Drents Overijsselse Delta bereidt zich al voor op de waterschapsverkiezingen 2023, en zoekt kandidaten voor de kieslijst. Voor wie daar meer over wil weten, geeft de fractie een aantal keren een webinar. Hierin vertellen we over wat een waterschap is en doet, welke rol Water Natuurlijk in het waterschapsbestuur speelt, en wat de fractie daarvoor doet. Het volgende webinar is op woensdag 29 juni.

Klik hier voor meer informatie en aanmelden.

Het webinar is bedoeld voor inwoners van  het werkgebied van Waterschap Drents Overijsselse Delta. Dit omvat de gemeenten Dalfsen, De Wolden, Deventer, Hoogeveen, Kampen, Meppel, Midden-Drenthe, Olst-Wijhe, Raalte, Staphorst, Steenwijkerland, Westerveld, Zwartewaterland en Zwolle. Kleine delen van enkele aangrenzende gemeenten liggen ook in het werkgebied.. Op waterschappen.nl kun je nagaan in welk waterschap jouw adres valt.