Webinar “De groene stem in het waterschap”

Stem Water Natuurlijk!
FacebookTwitterLinkedInWhatsAppEmailPrintMastodonShare

In maart 2023 zijn de volgende waterschapsverkiezingen. Dat lijkt nog ver weg, maar de formele procedures starten al snel. Daarom zijn we nu al op zoek naar mensen met passie voor water, natuur, milieu en landschap die de ‘groene stem’ in het waterschapsbestuur willen versterken. Wil je weten wat het betekent om kandidaat te zijn voor Water Natuurlijk Drents Overijsselse Delta? Meld je dan aan voor een van de webinars die we de komende tijd organiseren.

We vertellen je in dit webinar over wat een waterschap is en doet, welke rol Water Natuurlijk in het waterschapsbestuur speelt, en wat de fractie daarvoor doet. De data waaruit je kunt kiezen, zijn donderdag 7 april en woensdag 20 april. Elk webinar start om 19.30 uur, we verwachten rond 21.00 uur af te sluiten.

Aanmelden

Deelname is vrijblijvend, en er zijn geen kosten aan verbonden. Je hoeft ook (nog) geen lid te zijn van Water Natuurlijk. We houden de omvang van de groep deelnemers beperkt. Daarom behouden we ons het recht voor om bij al te grote belangstelling, voorrang te geven aan inwoners van het werkgebied van Waterschap Drents Overijsselse Delta.

Klik hier voor het aanmeldingsformulier.