Hans de Jong opnieuw lijsttrekker voor Water Natuurlijk

Hans de Jong is ook in 2015 ljisttrekker voor Water Natuurlijk Groot Salland.
Hans de Jong is ook in 2015 ljisttrekker voor Water Natuurlijk Groot Salland.
FacebookTwitterLinkedInWhatsAppEmailPrintMastodonShare

De leden van Water Natuurlijk Groot Salland hebben Hans de Jong gekozen tot lijsttrekker voor de komende waterschapsverkiezingen. Hij voert een lijst van in totaal 20 kandidaten aan. 

De volgorde van de lijst werd zaterdag 1 november vastgesteld in de ledenvergadering van Water Natuurlijk regio Oost. Hans de Jong werd daarbij onder algemeen applaus tot lijsttrekker gekozen. De Jong, die lid van het Dagelijks Bestuur van Waterschap Groot Salland is, is blij met zijn benoeming, en zeker ook met de rest van de lijst. Van de huidige zespersoons fractie komen er vier terug. De Jong: “Daarmee is er een gezonde mix van ervaring en vernieuwing. In de top-tien van de lijst wordt de ervaring van de huidige fractie aangevuld met frisse nieuwelingen die nieuwe kennis en ideeën meebrengen.”

De waterschapsverkiezingen zijn op 18 maart 2015, gelijktijdig met die voor Provinciale Staten. Dat lijkt nog ver weg, maar de eerste voorbereidingen zijn al gestart. “Dat gebeurt nu nog een beetje op de achtergrond”, aldus Hans de Jong, “maar de nieuwe ploeg staat in de startblokken. We willen dat elke inwoner van ons gebied straks weet dat Water Natuurlijk dé onafhankelijke waterschapspartij is die niet alleen staat voor waterveiligheid of schoon water, maar óók voor de belangen van natuur, landschap en recreatie.”

Wie meer wil weten over Water Natuurlijk Groot Salland kan terecht op deze site of op Facebook. Binnenkort zullen alle kandidaten op de lijst zich hier presenteren.

De complete kandidatenlijst van Water Natuurlijk Groot Salland is als volgt:

1 Hans de Jong, Zwolle
2 Bert Hinnen, Wijhe
3 Marion Wichard, Kampen
4 Piet de Noord, Deventer
5 Lisa de Groot, Zwolle
6 Jelmer Kloosterman, Zwolle
7 Hélène Grijseels, Zwolle
8 Ed Piek, Zwolle
9 Antje Kingma, Dalfsen
10 Wiebe Dirksen, Zwolle
11 Janneco Pothuis, Zwolle
12 Michiel Bussink, Lettele
13 Herman Sieben, Zwolle
14 Ivo Leijten, Raalte
15 Henk van Dijk, Zwolle
16 Arne Pronk, Zwolle
17 Pieter Massink, Schalkhaar
18 Bert Groeneveld, Deventer
19 Jan ter Schegget, Zwolle
20 Martin Knol, Zwolle