Tjoek Korenromp stopt als fractievolger Water Natuurlijk

FacebookTwitterLinkedInWhatsAppEmailPrintMastodonShare

Tjoek Korenromp is verhuisd buiten het waterschapsgebied van Drents Overijsselse Delta. Reglementair is het dan niet meer mogelijk om actief te blijven als fractievolger. In de laatste fractievergadering hebben wij daarom helaas afscheid moeten nemen van Tjoek, met veel dank voor zijn enthousiaste inzet.

Tjoek heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan de verkiezingscampagne van Water Natuurlijk. Als fractievolger was hij ook lid van de auditcommissie, die zich o.a. bezighoudt met het verslag van bevindingen van de accountant over de jaarrekening.

Interim lid Algemeen Bestuur

Halverwege 2019 is hij tijdelijk lid geweest van het Algemeen Bestuur toen Anna Veldhoen met zwangerschapsverlof was, waarbij hij woordvoerder was voor financiële zaken. Daarnaast heeft hij een belangrijke bijdrage geleverd aan de nieuwsbrieven en de berichten op de website van Water Natuurlijk.
Wij vinden het erg jammer dat hij vertrekt. Wij hebben Tjoek bedankt voor zijn enthousiaste inzet en bijdrage voor Water Natuurlijk. En wie weet zien we hem nog een keer terug aan de goede kant van de waterschapsgrens.