Amke Vrielink wint filmpje

Amke Vrielink bij Vechterweerd
FacebookTwitterLinkedInWhatsAppEmailPrintMastodonShare

Amke Vrielink staat als tweede op onze kandidatenlijst. Onlangs was ze bij een loting door het Kennispunt Lokale Partijen de gelukkige winnaar van een filmpje. Bij de stuw Vechterweerd in haar woonplaats Dalfsen legt ze graag uit waarom een stem op Water Natuurlijk belangrijk is.

Toen het Kennispunt in januari een loting hield, deed Water Natuurlijk Drents Overijsselse Delta natuurlijk graag mee, en tot haar grote verrassing won Amke Vrielink een opname van een persoonlijk campagnefilmpje. “Natuurlijk heb ik daar graag gebruik van gemaakt, en waar anders dan bij Vechterweerd in mijn eigen gemeente Dalfsen?” aldus Amke. “De stuw is een plek waar heel zaken bij elkaar komen die Water Natuurlijk belangrijk vindt in het waterschap: waterveiligheid, goede beschikbaarheid van water, een vispassage voor een goede vismigratie, en zeker ook genieten van water. In elk jaargetijde komen er veel mensen wandelen en fietsen, en varen op de Vecht is ook heel populair.”

 

Over het Kennispunt

Het Kennispunt Lokale Politieke partijen biedt ondersteuning aan lokale politieke partijen. Die kunnen immers geen gebruik maken van ondersteuning van een landelijke partij. Dat geldt ook voor Water Natuurlijk als specifieke waterschapspartij, en Water Natuurlijk maak daarom graag gebruik van diverse vormen van ondersteuning die het Kennispunt biedt.