Mooi weer maakt campagne nog leuker

Water Natuurlijk Groot Salland op campagne in de regio
FacebookTwitterLinkedInWhatsAppEmailPrintMastodonShare

Water Natuurlijk Groot Salland was vandaag op campagne in de regio: een groot deel van de kandidaten bezocht Wijhe, Deventer, Kampen en Zwolle.

Het voorjaar kondigde zich aan, het weer was zacht. “Dat maakt dat mensen makkelijker even blijven staan om een praatje te maken” aldus lijsttrekker Hans de Jong. “We hebben daardoor veel leuke gesprekjes gehad. Over het waterschap in het algemeen, want dat is toch nog altijd voor veel mensen een nogal onbekende organisatie.Of ze hebben het idee dat er niets te kiezen valt.” Voor De Jong is het fijn om te kunnen uitleggen waar Water Natuurlijk Groot Salland het verschil wil maken. “De kerntaken van de waterschappen staan wel vast. Maar hóe de waterschappen die taken uitvoeren, dat kan op verschillende manieren, daarin kun je verschillende accenten zetten. Water Natuurlijk onderscheidt zich door verder te kijken dan alleen de pure waterschapstaken. Wij willen meer aandacht voor natuur, milieu, landschap, watererfgoed, innovatie, recreatie. Ik merk dat die boodschap goed overkomt.”

Badmutsen

De Zingende BadmutsenIn Kampen waren vooral de vrouwelijke kandidaten van Water Natuurlijk zichtbaar: het evenement rond Internationale Vrouwendag, georganiseerd door de Vrouwenraad Kampen, trok aardig wat aandacht. Dat kwam niet alleen door de workshops en de aanbiedingen in verschillende winkels, maar ook door -soms hilarische- optredens, zoals van de Zingende Badmutsen. En natuurlijk, wie van zwemmen houdt, houdt ook van Water Natuurlijk. 😉