Koninklijke onderscheiding voor Hans de Jong

Hans de Jong
FacebookTwitterLinkedInWhatsAppEmailPrintMastodonShare

Hoewel de gebruikelijke feestelijkheden dit jaar helaas ontbreken, is het toch een feestelijk en gedenkwaardig moment: ‘onze’ Hans de Jong is vandaag koninklijk onderscheiden! Hij is benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau.

Hans heeft meer dan tien jaar onze groene waterschapspartij vertegenwoordigd in het Dagelijks Bestuur van Waterschap Drents Overijsselse Delta (en daarvoor Groot Salland). Ook daarvóór al was hij lid van het Algemeen Bestuur, waarmee hij dus hét gezicht van Water Natuurlijk in het werkgebied van ons waterschap was. Daarnaast was -en is- hij onvermoeibaar actief voor diverse natuurorganisaties. Een activiteitenlijst die te lang is om op te sommen, en die zeker meer dan voldoende reden is voor deze onderscheiding.

Onze fractie heeft natuurlijk de felicitaties met een mooi boeket bloemen overgebracht. We hopen hem na de coronaperiode in persoon te kunnen feliciteren met deze welverdiende koninklijke erkenning.

1 Reactie
Nieuwste
Oudste
Inline reacties
Bekijk alle reacties
Gerry Stegeman
Gast
Gerry Stegeman
24 april 2020 17:44

Van harte gefeliciteerd Waterschap en Hans. Hoewel ik Hans ken vanuit het onderwijs, was hij daar ook altijd actief, open en betrokken. Fijn dat hij de pluim krijgt die hij verdient.