Nieuwe fractie kiest nieuwe voorzitter

Marion Wichard, fractievoorzitter Water Natuurlijk Drents Overijsselse Delta
FacebookTwitterLinkedInWhatsAppEmailPrintMastodonShare

In een vergadering van de toekomstige Water Natuurlijk-fractie in het nieuwe waterschap Drents Overijsselse Delta is Marion Wichard gekozen tot voorzitter van deze nieuwe fractie.

Eind oktober was er al duidelijkheid over de samenstelling van deze nieuwe fractie (klik hier). In verband met de voorbereidingen van onder meer de constituerende vergadering –de eerste vergadering van het nieuwe waterschap op 4 januari- was het gewenst dat op korte termijn duidelijk zou worden wie het voorzitterschap gaat bekleden. Daarom is nu al de beslissing genomen.

Stevige basis

Marion Wichard is sinds de verkiezingen eerder dit jaar fractievoorzitter van Water Natuurlijk Groot Salland. Zij was sinds 2011 lid van het AB, nadat ze enkele jaren steunfractielid was geweest. Marion rekent op een energieke fractie, die actief kan bijdragen aan de ambities die in het coalitieakkoord zijn verwoord. “Er is heel veel kennis en ervaring, zowel bij de fractieleden als de steunfractieleden in beide huidige fracties. Een stevige basis dus om de komende drie jaar onze doelen in het nieuwe waterschap te realiseren.”

4 Reacties
Nieuwste
Oudste
Inline reacties
Bekijk alle reacties
Henk van Dijk
Gast
Henk van Dijk
10 november 2015 18:38

Marion,
Van harte gefeliciteerd. Heel veel succes in WDOD.
Henk van Dijk

Gast
10 november 2015 18:52
Antwoord aan  Henk van Dijk

Dank! We gaan er -hopelijk samen met jou en de andere steunfractieleden- een heel leuk en actieve nieuwe fractie en nieuw waterschap van maken!

Friedy Eberhart
Gast
Friedy Eberhart
10 november 2015 13:49

Van harte gefeliciteerd, Marion!!!!

Gast
10 november 2015 18:52
Antwoord aan  Friedy Eberhart

Dankjewel, ik heb er veel zin in!