Posters op te vragen

Verkiezingsposter Water Natuurlijk Groot Salland
FacebookTwitterLinkedInWhatsAppEmailPrintMastodonShare

De verkiezingsposters met de blauwe laarsjes en de otter blijken populair te zijn. Wie er een wil hebben, kan die aanvragen bij Water Natuurlijk.

In Kampen bleek op een van de aanplakborden de poster zorgvuldig verwijderd te zijn. Wij vermoeden dat een liefhebber deze mee naar huis heeft genomen. Dat snappen we: de poster is tenslotte erg leuk, en de otter is een heel aaibaar diertje dat op veel fans kan rekenen.

Inmiddels heeft de regen de posters op de gemeentelijke borden beschadigd. Daarom biedt Water Natuurlijk Groot Salland graag aan om een poster af te leveren bij degenen die er graag een wil hebben. Om achter het raam te plakken tot 18 maart om Water Natuurlijk te steunen, of gewoon omdat het zo’n leuke poster is.

Aanvragen kan via het reactieformulier. Vemeld daarbij s.v.p. het adres waar de poster afgeleverd kan worden. (let op: zolang de voorraad strekt. En we kunnen dit alleen beloven voor ons eigen werkgebied, al zullen we aanvragen van buiten natuurlijk graag doorsturen naar onze collega-afdelingen)