Wij van Water Natuurlijk …..

Hans de Jong heeft hart voor water.
FacebookTwitterLinkedInWhatsAppEmailPrintMastodonShare

De campagne loopt ten einde, morgen gaan de stembussen open. De afgelopen weken zijn onze kandidaten op veel plaatsen in Groot Salland geweest om te flyeren, en vooral om het gesprek aan te gaan. We hebben u persoonlijk ontmoet, of digitaal via Facebook of Twitter. We hebben veel vragen gekregen. Die hebben we allemaal beantwoord: persoonlijk, via e-mail, Facebook, Twitter of via de rubriek “De vraag van vandaag” op deze site.

Wij van Water Natuurlijk geven vanzelfsprekend het advies om te stemmen op Water Natuurlijk. Want we hebben uw stem nodig om het groene geluid in het waterschapsbestuur te laten doorklinken.

Maar we hopen op nog iets meer van u, namelijk dat u ons vragen blijft stellen, ook ná 18 maart. U bent onze ogen en oren in het gebied. Met uw stem op 18 maart én uw betrokkenheid daarna kunnen we ons gebied mooier, groener en duurzamer maken, kunnen we zorgen dat het waterschap zijn taken uitvoert met respect voor natuur en milieu, voor flora en fauna. Op het platteland, en zeker ook in de stad. Zodat we samen werken aan behoud en versterking van een gezond en mooi landschap van Overijssel.

Namens alle kandidaten,
Hans de Jong, lijsttrekker
Water Natuurlijk Groot Salland lijst 1
De kandidaten van Water Natuurlijk Groot Salland