Jan Terlouw speciale gast bij Valentijnsactie Water Natuurlijk in Overijssel

Jan Terlouw, boegbeeld van Water Natuurlijk bij de waterschapsverkiezingen 2015.
FacebookTwitterLinkedInWhatsAppEmailPrintMastodonShare

Water Natuurlijk heeft hart voor natuur, milieu en landschapAls je als Water Natuurlijk een hart in je logo hebt staan, dan kun je er eigenlijk niet omheen: Valentijnsdag. Daarom verklaren Water Natuurlijk Groot Salland en Water Natuurlijk Reest en Wieden op 14 februari hun liefde aan Landschap Overijssel. Bijzondere gast is Water Natuurlijk-boegbeeld Jan Terlouw.

Voor Water Natuurlijk is het een essentiële relatie: wat het waterschap doet enerzijds en het belang van natuur, milieu en landschap anderzijds. Dat willen de kandidaten van beide Water Natuurlijk-afdelingen zichtbaar maken met een bezoek aan deen waterpartij op het terrein van Landschap Overijssel.
We zijn blij dat we bij deze bijeenkomst Jan Terlouw als speciale gast kunnen verwelkomen: hij is opnieuw boegbeeld voor Water Natuurlijk, en kan als geen ander uitleggen wat het belang van groen waterbeheer is.

Programma

Locatie is het kantoor van Landschap Overijssel, Huis “De Horte”, Poppenallee 39 in 7722 KW Dalfsen. Het programma is als volgt:

11.00 uur start met koffie/thee en iets lekkers
11.30 uur Jacob van Olst,
directeur van Landschap Overijssel: hij gaat in op de relatie water en landschap en het wederzijdse belang
Jan Terlouw,
D66-coryfee, oud-minister, oud-CdK, fysicus en schrijver, en bovenal al sinds 2008 boegbeeld van Water Natuurlijk
Hans de Jong   en   Obe Brandsma,
lijsttrekkers voor Water Natuurlijk Groot Salland resp. Reest en Wieden, over waarom in onze regio Water Natuurlijk zo sterk moet blijven
12.00 uur korte wandeling over het terrein van Landschap Overijssel onder de deskundige leiding van Kristian van Oene, langs de de Emmertochtsloot naar de waterpartij.

 

 

Aanmelden

Iedereen die natuur en landschap een warm hart toedraagt, is van harte welkom bij deze bijeenkomst, maar in verband met de beschikbare ruimte is het aantal deelnemers beperkt. Aanmeldingen worden behandeld in volgorde van ontvangst.
Aanmelding kan uiterlijk donderdag 12 februari.