Wilfred Beens in de spotlights

Wilfred Beens, kandidaat voor Water Natuurlijk Drents Overijsselse Delta
FacebookTwitterLinkedInWhatsAppEmailPrintMastodonShare

Op de kandidatenlijst van Water Natuurlijk Drents Overijsselse Delta staan meer dan 40 kandidaten: allemaal mensen  die de groene stem in het waterschap luider willen laten klinken. Wie zijn deze mensen, en wat drijft hen? In de serie ‘in de spotlights’ stelt een aantal van hen zich voor. Dit keer: Wilfred Beens uit Deventer.

Samenwerken aan natuurlijk waterbeheer.

Wonend in de buurt van de IJssel en een waterzuivering is water voor mij altijd dichtbij. Op microniveau probeer ik al mijn steentje bij te dragen door onder andere het afkoppelen van de regenwaterafvoer. Dit steentje zou ik graag in een kei veranderen, vandaar dat ik mij verkiesbaar stel voor het waterschap, om zo mijn bijdrage te leveren aan het natuurlijk beheren van het water (en alles wat daarbij komt kijken) in Drents Overijsselse Delta.

Vandaar ook mijn keuze voor Water Natuurlijk die vanuit duurzaamheid naar de taken van het waterschap kijkt, zodat ook mijn dochter en de generaties na haar zonder zorgen in de buurt van water kunnen leven en hiervan genieten.

Natuurlijk waterbeheer rekening houdend met ieders belangen is waar ik voor sta. Samenwerken met boeren en bedrijven is daarbij van belang, want hoe het water beheerd wordt, heeft invloed op onze voedselvoorziening en de bedrijvigheid in de regio. Daarnaast is waterbeheer niet gratis, maar moet het wel betaalbaar blijven; de kosten moeten dan ook naar evenredigheid betaald worden.

Samenwerken aan natuurlijk waterbeheer. Stem tijdens de waterschapsverkiezingen op mij, Wilfred Beens, en maak van een steentje een kei.

waterschapsverkiezingen 15 maart 2023