Hoe kan ik kennismaken met Water Natuurlijk?

FacebookTwitterLinkedInWhatsAppEmailPrintShare
Vlnr: Obe Brandsma, Hans de Jong, Bert Hinnen, Piet de Noord en Marion Wichard bij de installatie van het nieuwe bestuur van Waterschap Drents Overijsselse Delta op 4 januari 2016

De fractie van Water Natuurlijk Drents Overijsselse Delta bij de installatie van het nieuwe bestuur van Waterschap Drents Overijsselse Delta op 4 januari 2016. Vlnr: Obe Brandsma, Hans de Jong, Bert Hinnen, Piet de Noord en Marion Wichard.

Wie meer wil weten over Water Natuurlijk in het waterschap Drents Overijsselse Delta kan zich via de website een behoorlijk goed beeld vormen van alle onderwerpen die in de loop van de tijd aan bod zijn geweest. Maar een persoonlijke kennismaking met de fractie heeft zeker toegevoegde waarde.

Wie interesse heeft in het waterschapsbestuur en zich oriënteert op een plaatsje op de kandidatenlijst, is van harte welkom om eens persoonlijk kennis te maken. Dat kan door aan te schuiven bij een fractievergadering (de planning is te vinden onder de knop Agenda), of in een persoonlijke gesprekje met een van de fractieleden. We merken namelijk dat er niet alleen vragen zijn over de inhoud van waar het waterschapsbestuur zich mee bezighoudt, maar ook over allerlei praktische zaken, zoals vergaderorde in het AB, het tijdsbeslag, vergoedingen en meer.

Voor meer informatie: vul het contactformulier in en we laten zo snel mogelijk iets horen.