Jelmer Kloosterman nieuwe fractievolger

FacebookTwitterLinkedInWhatsAppEmailPrintMastodonShare

Jelmer Kloosterman, fractievolger Water Natuurlijk Drents Overijsselse DeltaMet ingang van juni is Jelmer Kloosterman uit Zwolle de nieuwe fractievolger van Water Natuurlijk in het waterschap Drents Overijsselse Delta. Hij volgt Lisa de Groot op.

Al enkele jaren was Lisa de Groot betrokken bij Water Natuurlijk: eerst als fractievolger bij het voormalige Waterschap Groot Salland, en na de verkiezingen in 2015 als lid van het Algemeen Bestuur. Door de fusie met Waterschap Reest en Wieden, en de vermindering van het totale aantal AB-leden viel Lisa buiten de bestuurlijke boot.  Ze bleef echter zoveel mogelijk betrokken bij de fractie. Per 1 mei heeft ze echter een nieuwe baan die niet meer te combineren is met het waterschapswerk.

Opvolger

De fractie is blij dat Jelmer Kloosterman haar plaats wil innemen. Jelmer stond bij de vorige verkiezingen ook op de lijst, en heeft de fractie steeds gevolgd. Hij werkt als coördinator vastgoedbeheer / vastgoedeconoom bij de Provincie Fryslân. Jelmer is inmiddels bij het Waterschap voorgedragen; zijn formele benoeming wordt op korte termijn verwacht.
Klik hier voor meer informatie over Jelmer.