‘Samen duurzaam verder’

FacebookTwitterLinkedInWhatsAppEmailPrintMastodonShare

Met trots kunnen we melden dat er een akkoord is bereikt voor de nieuwe bestuursperiode van Waterschap Drents Overijsselse Delta. Daarmee is ook het nieuwe Dagelijks Bestuur gevormd. Voor Water Natuurlijk zal Marion Wichard op 21 mei worden geïnstalleerd.

De formatie die is ingezet na het advies van informateur Martijn Dadema medio april, heeft geleid tot een coalitieakkoord op hoofdlijnen tussen Water Natuurlijk, VVD, Ongebouwd, Bedrijven en ChristenUnie. De vijf coalitiepartners willen het beleid dat na de fusie in 2016 is ingezet, krachtig voortzetten, met extra accenten op de thema’s samenwerking, klimaatadaptatie en duurzaamheid, participatie, educatie en agrarisch waterbeheer.
De fractie van Water Natuurlijk heeft er vertrouwen in dat we de komende vier jaar resultaat gaan boeken op deze en andere belangrijke thema’s, zoals water in de stad en biodiversiteit.

Het coalitieakkoord en de benoeming van de vijf bestuursleden zijn geagendeerd voor de vergadering van het Algemeen Bestuur van 21 mei. Net als de overige coalitiepartners hoopt Water Natuurlijk op brede steun van de overige partijen.

Klik hier  om het coalitieakkoord direct te downloaden.

1 Reactie
Nieuwste
Oudste
Inline reacties
Bekijk alle reacties
Yvonne de Graaf
Gast
Yvonne de Graaf
14 mei 2019 06:56

Succes Marion gefeliciteerd