Vacature in regiobestuur Oost

FacebookTwitterLinkedInWhatsAppEmailPrintMastodonShare

Wil je helpen om Water Natuurlijk nog sterker en bekender te maken in Overijssel en Drenthe? En zo de belangen van de ‘waterkant’ van natuur, milieu en landschap te behartigen? Lees dan verder, want in het regiobestuur van Water Natuurlijk regio Oost is een vacature.

Profiel voor vacature

Onlangs heeft het landelijk bestuur profielen vastgesteld voor de verschillende functies in een regiobestuur: hierin kun je lezen wat er in grote lijnen verwacht wordt van de verschillende functies. Hier kun je dit document downloaden.

In regio Oost is er op dit moment vooral behoefte aan iemand die goed is in campagne voeren en communicatie. Dat soort activiteiten gebeurt in afstemming met de fracties in Waterschap DODelt en Vechtstromen, die onder regio Oost vallen.

Interesse in deze vrijwilligersfunctie?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met regiovoorzitter Obe Brandsma (Obe.brandsma @ waternatuurlijk.nl). De verkiezing van een bestuurslid vindt altijd plaats in een ledenvergadering. De eerstvolgende zal waarschijnlijk in september plaatsvinden.

Eerst meer weten over waar de fracties mee bezig zijn? Kijk hier voor de contactgegevens van Water Natuurlijk Vechtstromen, of neem contact op met de fractie van Water Natuurlijk DODelta.