Wanneer ben ik lid van Water Natuurlijk?

Stem groen, stem Water Natuurlijk!
FacebookTwitterLinkedInWhatsAppEmailPrintMastodonShare

“Ik heb interesse om voor Water Natuurlijk in het waterschapsbestuur te komen. Ik las dat D66 en GroenLinks Water Natuurlijk steunen. Als ik lid ben van een van die partijen, ben ik dan automatisch ook lid van Water Natuurlijk?”

Misschien een goed idee, maar nee: Water Natuurlijk is een onafhankelijke waterschapspartij voor iedereen die  natuur, milieu en landschap een warm hart toedraagt. Je hoeft daarvoor geen lid te zijn van welke politieke partij dan ook.
Om kandidaat voor Water Natuurlijk te worden, moet je wel lid zijn van de vereniging Water Natuurlijk. Aanmelding kan via de ledensite. De contributie 2018 bedraagt 25 euro per jaar.

Ook PvdA

In het waterschapsgebied Drents Overijsselse Delta kan Water Natuurlijk niet alleen rekenen op de (landelijke) steun van D66 en GroenLinks: ook de Partij van de Arbeid heeft zich aangesloten, en komt dus bij de waterschapsverkiezingen in 2019 niet met een eigen lijst: dat geldt voor Waterschap Drents Overijsselse Delta én voor Waterschap Vechtstromen. Zo kunnen we nog beter zorgen dat er met onze ‘groene idealen’ rekening wordt gehouden in het waterschapsbeleid.