Wijzer over water: over vismigratie, looprecht en meer

Antje Kingma en de vissers in de Vecht
FacebookTwitterLinkedInWhatsAppEmailPrintMastodonShare

Onlangs heeft de fractie van Water Natuurlijk in samenwerking met de fracties Natuur Geborgd en PvdA, een ‘stadsdijkwandeling’ georganiseerd: een korte bijeenkomst met een kleine groep op een locatie waar zichtbaar is welke vraagstukken spelen voor het waterschap.

Dit experiment is zo goed bevallen, dat de fractie dergelijke korte, informatieve bijeenkomsten vaker wil organiseren. Daarbij zijn ook de leden van Water Natuurlijk van harte welkom.
De volgende ‘Wijzer over water’-bijeenkomst is een veldbezoek aan de Vecht op vrijdag 20 oktober van 11.30 tot uiterlijk 13.00 uur. Ed Piek, directeur van Sportvisserij Oost-Nederland, licht dan enkele visserij-gerelateerde thema’s toe, zoals looprecht, vismigratie en toegankelijkheid schouwpaden.

Bent u geen lid van Water Natuurlijk, maar hebt u wel interesse om hierbij aanwezig te zijn? Laat dat dan uiterlijk 18 oktober weten via het contactformulier. Als er nog ruimte is in de groep, bent u van harte welkom. We sturen u tijdig informatie over de locatie waar we elkaar ontmoeten.